بخوانید کاربلدها
خانه / بررسی و معرفی / مهاجرت به یک کشور خارجی; از رویا تا واقعیت!
immigration
immigration

مهاجرت به یک کشور خارجی; از رویا تا واقعیت!

در این مقاله به دنبال اون هستیم که موارد مهمی رو از موضوع مهاجرت خدمتتون ارائه بدیم و منظور ما مهاجرت به یک کشور خارجی هست. خب دلایل مهاجرت متنوع هستند، برخی برای ادامه تحصیل میرن و برخی برای کار، و البته همه در رویای یک زندگی بهتر هستند اما باید بدونیم مهاجرت مثل هر موضوع دیگه ای یک ظاهر و شکل بیرونی داره و یک واقعیت و باطن. اگر بدون شناخت و آمادگی تصمیم به مهاجرت بگیریم بعد از مدت کوتاهی یا با ناامیدی در مسیر مهاجرت شکست میخوریم و نمی تونیم بریم یا بعد اینکه رفتیم با واقعیت هایی مواجه میشیم که ما رو سرخورده می کنند. پس باید قبل از مهاجرت به تمام ابعاد اون با دقت فکر کنیم و شرایط رو سبک سنگین کنیم. پس با زبان نکته همراه باشید تا با هم مرور مختصری بر دانستنی های کاربردی برای سفرهای خارجی و مهاجرت داشته باشیم. در این زمینه می تونید از مطالب مفید و کاربردی که درباره مهاجرت در وب سایت فرادرس آورده شده هم استفاده کنید.

مهاجرت

۱- رویا پردازی نکنید!

دوستان عطف به تجربه مهاجرتی تعداد زیادی از دوستانم عرض می کنم که رویاپردازی یکی از دلایل شکست خیلی از ما در مهاجرت به یک کشور جدید هست.

واقعیت اینه که نمی تونیم بگیم چون یه کشوری خیلی اسم و رسم داره و خیلی ها به اونجا مهاجرت کردن ما هم باید به اونجا بریم! باید جستجو کنید تا مطمئن بشید که در اون کشور به تخصص و سواد شما نیاز باشه و جواب این سوال رو پیدا کنید که آیا میتونین در اونجا با شرایطی بهتر از وضعیت فعلی تون در ایران زندگی کنین یا خیر.

حتما هزینه های زندگی در اون کشور رو دقیقا بررسی کنید تا بعد از چندوقت اقامت شوکه نشید. به هر حال هزینه زندگی در هر جایی از دنیا متفاوت هست. تازه در یک کشور خاص هم از یک شهر به شهر دیگه میتونه هزینه ها خیلی متفاوت باشه. برای اینکه هزینه ها رو بدست بیارید میتونین در گوگل مثلا برای لندن عبارت Cost of Living in Londonرو جستجو کنین.

این خیلی مهمه که با خودتون فکر نکنید اگر برید یهو از جهنم وارد بهشت میشید. حداقل توی چهارتا سایت معتبر مثل Wikipedia  درباره اون کشور بخونید.

پیشنهاد می کنم حتما مطالب زیر رو درباره کشور مقصد مهاجرتتون بررسی کنید:

  • وضع ثبات اقتصادی و  تورم اون کشور چقدره؟
  • چند نفر جمعیت داره؟
  • مهمترین شهرهاش کجا هستند و مهمترین مشاغل در اون ها چی هست؟
  • وضعیت اقلیم و آب و هوای اونجا چطوره؟
  • مسائل مهمی مثل آداب، مذهب و فرهنگ در اونجا چطوره؟
  • آیا نژاد پرست هستند و برخوردشون با مهاجرها چطوره؟
  • وضعیت کار در اونجا چطوره و درصد بیکاری چقدره؟
  • موضوعات مهمی مثل بیمه و قانون کار رو بررسی کنید.

بعد از فهمیدن پاسخ سوالات فوق می تونید با دید بازتر و اطمینان بیشتری تصمیم بگیرید.

۲- زبان

امروزه بر هیچ کسی پنهان نیست که مهمترین موضوع در امر مهاجرت که چه در پروسه رفتن و چه در زمان اقامت مهاجرت رو برای شما آسان میکنه تسلط شما به زبان هست. قطعا بلد بودن زبان انگلیسی کار شما رو خیلی جلو میندازه. پس حتما یک فکر جدی برای آموزش زبان انگلیسی داشته باشید. ممکنه شما در زمینه خاصی تجربه فوق العاده ای نداشته باشید یا تحصیلاتتون خیلی بالا نباشه اما مادامی که بتونید با مردم و سازمان های یک کشور ارتباط برقرار کنید شانس مهاجرت رو خواهید داشت. در ایارن هم همینطوره و اگر شما نتونید روابط اجتماعی برقرار کنید نمی تونید موفق بشید. فراموش نکنید شما فروشنده سواد و مهارت خوتون هستید و باید بتونید اون رو عرضه کنید!

نکته مهم دیگه این هست که اگر قصد مهاجرت به کشوری رو دارید که زبان رسمی اون انگلیسی نیست باید آشنایی مختصری هم با زبان اون کشور داشته باشید. به عنوان مثال اگر قصد مهاجرت کاری به آلمان رو دارین سعی کنین در حد پایه زبان آلمانی رو هم یاد بگیرین. کارفرمای آلمانی شما انگلیسی رو بلده اما ترجیح میده نیرویی رو استخدام کنه که بتونه یکم زبون آلمانی رو صحبت کنه و یاد بگیره. پس اگر به یک کشور خارجی با زبانی غیر از زبان انگلیسی میرید حتما باید آموزش زبان خارجی رو در اولویت هاتون قرار بدید.

اما در مقوله آموزش زبان انگلیسی اشاره به این نکته به نظر خیلی مهم و ضروری بنظر میرسه که گاهی لازم میشه شما حتما یک مدرک آموزش زبان انگلیسی رو هم کسب کرده باشید. دو تا از مهمترین مدارک زبان انگلیسی که چه در پذیرش تحصیلی و چه در پذیرش کاری مورد استفاده قرار می گیرند آیلتس و تافل هستند که در ادامه مختصری درباره اونها خدمت شما عرض خواهیم کرد.

آزمون آیلتس

آزمون آیلتس IELTS یکی از معتبرترین آزمون‌های دنیا است که در بیشتر کشورهای دنیا و دانشگاه‌ها به اون نیاز دارید.

این آزمون در ۲۷۰ مرکز و در ۱۱۰ کشور دنیا برگزار میشه. شما با داشتن نمره مناسب در آزمون آیلتس می‌تونید برای مهاجرت تحصیلی اقدام کنید.

آزمون آیلتس توسط دانشگاه کمبریج انگلستان ، شورای فرهنگی بریتانیا و مرکز آیلتس استرالیا برگزار می‌شه و در دانشگاه‌هایی مثل هاروارد آکسفورد و کمبریج معتبر هست.

خوب الان باید بررسی کنیم که معنا و مفهوم آزمون آیلتس چیه؟ واژه IELTS از کلمه International English Language Testing System گرفته شده که به معنای سامانه جهانی ارزیابی زبان انگلیسی هست.

روش نمره‌دهی در آزمون آیلتس در‌ بازه‌ ای بین ۰ تا ۹ هست و در ادامه این مقاله با روش نمره دهی در این آزمون آشنا خواهید شد.

بخش‌های امتحان آیلتس:

آزمون آیلتس در چهار مهارت شرکت‌کنندگان رو مورد ارزیابی قرار می‌ده که این مهارت‌ها به ترتیب برگزاری در آزمون شامل Listening (شنیداری)، Reading (خواندن)، Writing (نوشتاری) و Speaking(گفتگو) هستند.

مهارت Listening لیسنینگ آزمون آیلتس

  • مدت این مهارت در آزمون: ۳۰ دقیقه
  • تعداد سوالات: چهل سوال
  • فایل صوتی در این بخش تنها یکبار برای شرکت کنندگان پخش می شه.
  • قبل از شروع پخش فرصت چک کردن سوالات داده می شود.
  • پاسخ سوالات مهارت لیسنینگ باید در دفترچه پاسخنامه درج شود.

مهارت Reading ریدینگ آزمون آیلتس

  • مدت این مهارت در آزمون: ۶۰ دقیقه
  • تعداد سوالات: چهل سوال
  • در این مهارت از آزمون شرکت‌کنندگان باید به سوالات مربوط به ۳ متن که در مجموع حدود ۲۰۰۰ تا ۲۷۰۰ کلمه را شامل می شوند را پس از مطالعه پاسخ دهند..
  • این مهارت بر خلاف مهارت شنیداری شامل زمانی مازاد برای انتقال پاسخ ها از دفترچه سوالات به پاسخنامه نخواهد بود.
  • متن هایی که در این مهارت برای شرکت کنندگان مورد استفاده قرار می گیرند از کتاب‌ها، مجلات و جزواتی انتخاب شده‌اند و الزاما برای خواننده‌ی متخصص تهیه نشده اند.

مهارت Writing رایتینگ آزمون آیلتس

  • مدت این مهارت در آزمون: ۶۰ دقیقه
  • در مهارت رایتینگ آیلتس شرکت کننده در آزمون با دو موضوع روبرو خواهد شد که باید درباره این موضوعات انشا بنویسد.
  • در این مهارت از شرکت کننده خواسته خواهد شد تا در متنی که از حدود ۱۵۰ کلمه تشکیل شده مشکلی فرضی را شرح دهد.

مهارت Speaking اسپیکینگ آزمون آیلتس

  • مدت این مهارت در آزمون: حدود ۱۱ تا ۱۴ دقیقه

این بخش از آزمون شامل سه بخش می باشد:

بخش نخست

در بخش نخست مهارت اسپیکینگ شرکت کننده باید به سوالات عمومی و سوالات شخصی درباره مکان زندگی، وضعیت شغلی، وضعیت خانوادگی و علایق خود پاسخ دهد.

بخش دوم

در بخش دوم مهارت اسپیکینگ موضوعی از طرف امتحان گیرنده آیلتس برای شرکت کننده انتخاب می‌شود و شرکت کننده یک دقیقه فرصت خواهد داشت تا درباره این موضوع فکر کرده یا نت‌ بردارد و دو دقیقه درباره آن صحبت کند و بعد به یک یا دو سوال درباره‌ی آن پاسخ دهد.

بخش سوم

در بخش سوم مهارت اسپیکینگ شرکت کننده باید به مدت ۴ الی ۵ دقیقه با مصاحبه کننده مکالمه‌ کند.

نمره‌بندی آزمون آیلتس

سیستم نمره بندی آزمون آیلتس در محدوده ای بین۰ تا ۹ می باشد، در آزمون آیلتس نمره ی قبولی نداریم و نمره‌ی کسب شده ای که به امتحان دهنده تعلق می گیرد میزان دانش زبان انگلیسی وی را نشان می دهد.

ما به شما توصیه می کنیم برای آماده شدن و کسب نمره قابل قبول در آزمون آیلتس از دوره های آموزش آمادگی برای آزمون آیلتس فرادرس استفاده کنید.

آزمون تافل

تافل یا Test of English as a Foreign Language همچون آزمون آیلتس یکی دیگر از آزمون های حائز اهمیت انگلیسی است و به منظور سنجش توانمندی های شرکت کنندگان در زبان انگلیسی طراحی شده.

بخش‌های آزمون تافل:

مهارت reading ریدینگ آزمون تافل

مهارت ریدینگ آزمون تافل، نخستین قسمت در آزمون تافل می باشد. این مهارت از سه یا چهار متن حدود ۷۰۰ کلمه ای تشکیل شده است. به صورت متوسط ۱۲ تا ۱۵ سوال برای هر متن وجود دارد. زمان پاسخگویی به سوالات حدود ۶۰ تا ۷۵ دقیقه است.

مهارت writing رایتینگ آزمون تافل

مهارت writing رایتینگ آزمون تافل به علت اهمیت بالای خود، همیشه مورد توجه داوطلبان بوده و به علت مدت زمان کوتاهی که برای این مهارت در نظر گرفته شده، مشکلاتی را برای شرکت کنندگان ایجاد می کند.

مهارت writing رایتینگ آزمون تافل تنها از یک بخش تشکیل شده است. در این مهارت، به شرکت کننده موضوعی داده می شود و وی باید در مدت ۳۰ دقیقه، در رابطه با اون موضوع، نظرات خود را بنویسد.

مهارت listening لیسنسنگ آزمون تافل

در مهارت listening لسنینگ تافل سرعت بالای صحبت کردن افراد، لهجه و … همگی باعث می شوند داوطلب چالش جدی ای برای کسب نمره مناسب در این مهارت را تجربه کند.

در آزمون تافل، بعد از مهارت ریدینگ، نوبت به مهارت لیسنینگ میرسد که از شش قسمت تشکیل شده است. در چهار بخش سخنگو به صورت متکلم وحده دیالوگ خواهد گفت. موضوع این چهار بخش اصولا مسائل علمی است و اغلب فردی در نقش استاد به طرح مطلب میپردازد. تقریبا مدت هر فایل این مهارت حدود ۵ دقیقه می باشد.

در دو بخش باقی مانده، گفتگو میان دو یا چند نفر شکل می گیرد و شرکت کننده باید به صحبت های این اشخاص گوش داده و آنها را به خاطر بسپارد. مدت هر فایل این مهارت حدود ۲ تا ۴ دقیقه است.

مهارت Speaking اسپیکینگ آزمون تافل

در مهارت اسپیکینگ تافل شش سوال مطرح خواهد شد. برای گرفتن یک نمره مناسب در مهارت اسپیکینگ تافل، باید روی مهارت Speaking عمومی وقت گذاشت. فراموش نکنید که تمرین روی مدیریت زمان برای گرفتن نمره عالی در مهارت اسپیکینگ بسیار مهم است.

برای بهبود مهارتتون جهت شرکت در آزمون تافل و کسب نمره قابل قبول میتونید از کلاس ها و دوره های آموزشی متنوعی استفاده کنید. توصیه زبان نکته به شما استفاده از دوره های آموزش آمادگی برای آزمون تافل (TOEFL) فرادرس هست.

۳- مشکلات مهاجرت

خوب برگردیم به موضوع اصلی و نگاهی هم بندازیم به مشکلاتی که ممکنه مهاجرت برای ما ایجاد کنه. دوستان مشکلات مهاجرت فقط موضوعات مربوط به  قوانین مهاجرتی نیست. مهاجران در زمان مهاجرت باید از خیلی از علایق خودشون بگذرند… از خانواده شون، دوستانشون، فرهنگ و آدابشون و … . از طرف دیگه باید اموالشون رو بفروشند تا نقدینگی خود رو افزایش بدهند. به این مشکلات پیدا کردن شغل، مسکن، فرهنگ جدید، پوشش جدید، زبان، نژاد پرستی احتمالی و … رو هم اضافه کنید.

دوستان عزیز به هر حال یادتون باشه که مهاجرت یک مقوله کامل و جامع هست و باید با اشراف کامل به همه موضوعات تصمیم بر رفتن بگیرید.

۴- جمع بندی

در این مقاله سعی کردیم مختصری از موضوعات مطرح درباره موضوع مهاجرت به یک کشور خارجی رو خدمتتون عرض کنیم. حتما قبل از مهاجرت تمام جوانب رو بسنجید و با اشراف کامل و آمادگی تصمیم به این امر مهم بگیرید.

مجموعه فرادرس با آموزش های جامع و کاملی که در زمینه آموزش زبان انگلیسی و سایر زبان های خارجی داره میتونه راهنمای شما در امر مهاجرت باشه. حتما از آموزش های این سایت استفاده کنید.

درباره ی saba

من یک دانش آموخته زبان انگلیسی هستم. بعد از سالها تدریس زبان در مقاطع مختلف تصمیم گرفتم شروع به آموزش زبان بوسیله اینترنت کنم. در این راه گروهی از همکارانم مرا همراهی می کنند. امیدواریم در افزایش آگاهی و دانش انگلیسی شما مفید واقع شویم. با وب سایت زبان نکته همراه باشید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *